Haetaan: PYKÄLÄ RY:N VALMENNUSKURSSIT – VALMENNUSKURSSIPÄÄLLIKKÖ

Valmennuskurssipäällikkö – Työpaikkailmoitus 2021 (PDF-tiedosto)

Pykälä ry:n valmennuskurssit hakee määräaikaiseen työsuhteeseen valmennuskurssipäällikköä vastaamaan yhdistyksen valmennuskurssiliiketoiminnan kehittämisestä ja päivittäisestä toiminnasta.

 

Keitä olemme

Pykälä ry:n valmennuskurssit on Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden tiedekuntajärjestön Pykälä ry:n liiketoimintaorganisaatio, joka on järjestänyt oikeustieteellisten tiedekuntien valintakokeisiin valmentavaa opetusta jo yli 60 vuotta. Työllistämme vuosittain noin 100 henkilöä, ja olemme valmentaneet valtaosaa 2010-luvulla oikeustieteen opintonsa Helsingin yliopistossa aloittaneista opiskelijoista. Kurssitarjontamme koostuu lähiopetuksesta, etäkursseista sekä materiaaleista, ja asiakaskuntamme on maanlaajuinen.

 

Mitä tarjoamme

Valmennuskurssipäällikkönä vastaat liiketoimintaorganisaation päivittäisestä toiminnasta ja sen palvelujen kehittämisestä muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vahvasti tarjottavien palvelujen sisältöön ja toteuttaa visiotasi nykyaikaisesta valmennuskurssiliiketoiminnasta. Saat kokemusta henkilöstöjohtamisesta ja vastuullisista liikkeenjohdon tehtävistä, jotka ovat toimineet monille ponnahduslautana vastuutehtäviin myös myöhemmällä työuralla.

 

Mitä odotamme Sinulta

Valmennuskurssipäällikkönä toivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

– Olet yrittäjähenkinen ja aloitteellinen vastuunkantaja, etkä pelkää toimia muuttuvassa toimintaympäristössä,

– Sinulla on liiketoiminnallista ymmärrystä ja intoa valmennuskurssiliiketoiminnan harjoittamiseen ja kehittämiseen,

– Kykenet toimimaan muutosjohtajana ja olemaan innovatiivinen uudistaja, jolle ”asiat on aina tehty näin” ei ole riittävä perustelu, ja

– Olet luonteeltasi sosiaalinen ja viestit selvästi sekä suullisesti että kirjallisesti, johdat organisaatiota omalla esimerkilläsi ja kykenet huomioimaan yksilöinä erilaiset alaisesi ja asiakkaasi.

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta liikkeenjohdon tehtävistä tai valmennuskurssitoiminnasta, mutta ne katsotaan eduksi. Työsuhde alkaa välittömästi.

 

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, lisätietoja antavat tarvittaessa vastaava kurssipäällikkö Jere Raittila (044 979 2215, ) ja hallituksen puheenjohtaja Teemu Lehti (044 522 2447, ).

Pyydämme Sinua lähettämään vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi 8.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen . Halutessasi voit liittää mukaan myös muita hakemustasi tukevia liitteitä.

 

PYKÄLÄ RY:N VALMENNUSKURSSIT
Mannerheimintie 3B, 5. krs.
00100 Helsinki

© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »