Hallitusvaalipaneeli 31.10. ja hallituskandidaattien esitietolomake

Syyskokous ja sen myötä Pykälä ry:n hallituksen valinta vuodelle 2024 lähestyvät jo kovaa vauhtia.

Aikaisempien vuosien tapaan järjestetään tänäkin vuonna hallitusvaalipaneeli ennen syyskokousta. Kun sekä vaalipaneelissa että syyskokouksessa käytettävä aika ehdokasta kohden on suhteellisen rajallinen, tarjoamme ehdokkaille mahdollisuuden täyttää itsestään esitietolomakkeen. Jäsenistöllä on mahdollisuus tutustua ehdokkaiden lomakkeeseen täytettyihin tietoihin, kun ne julkaistaan yhdistyksen nettisivuilla hallitusvaalipaneelin jälkeen. Tätä myöhemmin täytetyt tiedot julkaistaan nettisivuilla sitä mukaan, kun niitä tulee. Vaalipaneeliin osallistuminen on kuitenkin ensisijainen tapa esittäytyä hallitusvaaliehdokkaana, minkä vuoksi kannustamme kaikki hakijoita osallistumaan tilaisuuteen.

Esitietolomake: https://forms.gle/7qoBE3N2JurUZQFS6

Hallitusvaalipaneeli järjestetään tiistaina 31.10. Pykälän kerhotiloissa (Suvilahdenkatu 10 B, 5. krs) klo 18.00. Hallitusvaalipaneeli myös striimataan, ja striimin yhteydessä on mahdollisuus esittää ehdokkaille kysymyksiä. Striimistä ja sen seuraamisesta tiedotetaan tarkemmin ennen hallitusvaalipaneelia.

Kannustamme hakijoita olemaan yhteydessä nykyisiin viranhaltijoihin matalalla kynnyksellä jo ennen hallitusvaalipaneelia kaikkien hallituksessa ja kyseisessä virassa toimimiseen liittyvän puimiseksi.

© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »