Valiokuntien yhteiskokous ja phuksitoimikuntien kokoaminen

TERVETULOA!

Valiokuntien yhteiskokous järjestetään maanantaina 16.9. klo 18 alkaen Pykälä ry:n kerhotiloilla osoitteessa Suvilahdenkatu 10B, 5 krs. Kokouksessa on mahdollista kerätä nelinkertaiset kokouspisteet phuksipistekorttiin, sillä kokousvuorossa ovat yleisvaliokunta, ulkoasianvaliokunta ja opintovaliokunta. Lisäksi yrityssuhdevaliokunta kertoo paikan päällä toiminnastaan. Luvassa siis erinomainen tilaisuus tutustua kyseisten valiokuntien toimintaan ja kuulla myös eri valiokuntavirkojen sisällöstä. Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen.

_____________________________________________________

PHUKSITOIMIKUNNAT

Kokouksen yhteydessä kootaan phuksitoimikunnat, joihin jokainen phuksi on tervetullut liittymään mukaan. Suosittelen lämpimästi lähtemään mukaan myös useampaan toimikuntaan. Phuksitoimikunnat ovat erinomainen tilaisuus tutustua opiskelukavereihin!

Matrikkelitoimikunta taiteilee tyylikkään ja ainutlaatuisen phuksimatrikkelin vanhojen päivien muistoksi. Toimikunnassa pääset jättämään kädenjälkesi tuotokseen, joka jää jokaisen phuksin kirjahyllyyn ikiajoiksi!

Haalaritoimikunnan keskeisenä tehtävänä on hankkia vuosikurssilleen haalarit sponsoreineen. Lisäksi toimikunta järjestää mm. Haalaribileet ja Wappuboolit, sekä oikkareidenvälisen fuksiristeilyn. Haalaritoimikunnassa löytyy varmasti jotain jokaiselle!

Ulottuvuustoimikunnassa phuksit pääsevät järjestämään muille phukseille unohtumattoman tapahtuman, jossa juhlien yhteydessä kamppaillaan joukkueittain erilaisten rastien herruudesta. Illan teemasta ja toteutuksesta päättävät toimikuntana te!

Sonniaistoimikunnassa taiteillaan phukseille kasaan syksyn kutkuttavin yksilökilpailu, jossa osallistujat taistelevasta himoitusta Vuoden Sonni-tittelistä. Mitä vuoden sonnilta edellytetään tänä vuonna? Miten kilpailu toteutetaan? Se riippuu teistä, arvon phuksit!

Jokainen phuksi voi kuulua yhteen tai useampaan phuksitoimikuntaan. Toimikuntien kokoamisen yhteydessä jokaiselle toimikunnalle valitaan myös puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Tarkempia tietoja pestien sisällöstä sekä myös yleisesti toimikunnissa mukana olemisesta voi kysellä viime vuoden puheejohtajilta:

Matrikkelitoimikunta: Valtteri Heikkilä, valtteri.heikkila@helsinki.fi
Haalaritoimikunta: Teemu Lehti, 
Ulottuvuustoimikunta: Tuomas Aho, 
Sonniaistoimikunta: Kia Kopra, 

 

© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »