Koronatilanteen vaikutus Pykälä ry:n toimintaan keväällä 2022

Rakkaat pykälistit,

Pesukarhuhallitus on aloittanut vuoden vaihtuessa työnsä ja tahtookin kovasti kiittää Strutsihallitusta haastavasta vuodesta 2021. Valitettavasti haasteet eivät näillä näkymin ole vielä ohitse, vaan koronatilanteen vaikutusta Pykälä ry:n toimintaan on jouduttu edelleen arvioimaan kevään 2022 osalta.

Yhdistyksen hallitus on kokouksessaan 3.1.2022 vahvistanut, ettei Pykälässä voida tämänhetkisten rajoitusten (17.1.2022 asti) puitteissa järjestää tapahtumia. Hallitus tarkkailee kehittyvää tilannetta ja arvioi tapahtumien järjestämismahdollisuuksia tapauskohtaisesti kulloinkin voimassa olevien viranomaismäärysten perusteella. Tapahtumakalenteriin on merkattu alustavat päivämäärät lähes kaikille kevään tapahtumille, mutta muutoksiin näiden osalta on syytä varautua. Muutoksista tiedotetaan aina mahdollisimman ajoissa.

Hallitus tahtoo korostaa, että olemme saatavilla jokaista yhdistyksen jäsentä varten jatkuvassa epävarmassa tilanteessa ja tarjoamme kaiken mahdollisen avun sitä helpottaaksemme. Koko hallituksen saa kiinni sähköpostitse osoitteesta  ja kaikkien hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät osoitteesta https://pykala.fi/yhdistys/hallitus.

Koronatilanteesta huolimatta mukavaa uutta vuotta kaikille pykälisteille!

Ystävällisin terveisin,

Yhdistyksen hallitus 2022
© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »