Pykälä ry:n toiminta vuonna 2021

Poikkeuksellinen vuosi 2020 on saatu pakettiin ja Puppe-hallitus lopetti haastavan hallituskautensa vuodenvaihteeseen. Nyt on siis Strutsi-hallituksen aika nostaa päänsä hiekasta, kiittää Puppeja nimestä ja aloittaa työt.

Koronatilanteen vuoksi Pykälä ei voi toistaiseksi järjestää tapahtumia. Hallitus tarkkailee tilanteen kehittymistä ja pyrkii järjestämään pieniä tapahtumia heti tilanteen salliessa. Hallitus on aloittanut tapahtumakalenterin täydentämisen helmikuun puolivälistä ja varannut tapahtumille varapäiviä myöhemmäksi keväälle tai syksylle.

Korona ei ole syy keskeyttää toimintaa, vaan juuri nyt on tärkeää ponnistella Pykälän eteen kahta kovemmin. Kulunut vuosi on osoittanut, että vanhojen tapahtumien muokkaaminen ja vaihtoehtoisten tapahtumien järjestäminen on mahdollista tehdä onnistuneesti.

Kerhot ovat tärkeä voimavara erilaisten ja matalakynnyksisten tapahtumien järjestämisessä, jotka laajentavat Pykälän tapahtumatarjontaa. Tämän lisäksi kerhojen tapahtumat ovat pienempimuotoisia Pykälän perinteisiin tapahtumiin verrattuna ja tästä syystä tärkeitä etenkin korona-aikana.

Hallitus on päättänyt muun muassa näiden seikkojen pohjalta palauttaa kerhoavustukset vuodelle 2021. Lisäksi hallitus tarjoaa kaiken mahdollisen tuen ja tulee olemaan yhteydessä kerhojen puheenjohtajiin yhteisen kokouksen järjestämiseksi, jotta pystymme mahdollisimman hyvin kartoittamaan kerhojen tarpeita.

Pykälä ja sen hallitus on olemassa jäseniään varten. Etäopiskelu ja sen aiheuttama sosiaalinen eristäytyminen on ollut jokaiselle Pykälistille raskasta. Hallitus tahtoo olla apuna vaikeassa tilanteessa ja tarjota kaiken mahdollisen avun jäsenistölle. Koko hallituksen saa kiinni sähköpostilla osoitteesta . Jokaiseen hallituksen jäseneen voi ottaa myös suoraan yhteyttä asiassa kuin asiassa. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät yhdistyksen verkkosivuilta osoitteesta https://pykala.fi/yhdistys/hallitus.

 

Ystävällisin terveisin

Yhdistyksen hallitus 2021

 

© 2024 Pykälä ry
webDesign: Mekanismi »